Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسوول مدرسه علمیه منصوریه شیراز از کمک یکصد و ۵۰ میلیون تومانی به منطقه زلزله‌زده سی‌سخت خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سرویس اجتماعی شیرازه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین علیرضا حدائق مسئول مدرسه علمیه منصوریه شیراز با تسلیت به مناسبت شهادت احمد بن موسی الکاظم شاهچراغ(ع) اظهار کرد: حضرت احمد بن موسی(ع) جزو سخاوتمندترین و مهربان‌ترین انسان‌ها نسبت به مردم بود که هزار برده، بنده و کنیز را خریداری و آنان را آزاد کرد، درواقع حضرت از دارایی‌هایی که در اختیار داشت در رفع مشکلات مردم استفاده می کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه اضافه کرد: امام صادق(ع) دو ویژگی ایمان به پروردگار و ارتباط با ذات مقدس ربوبیت و دوم خدمت به مردم و رسیدن نفع انسان به برادران دینی و ایمانی را جزو بالاترین ویژگی‌ها می‌دانند.   مسوول مدرسه علمیه منصوریه شیراز تصریح کرد: از سوی مرجع بزرگوار عالم تشیع حضرت آیت‌الله‌العظمی مکارم شیرازی در زلزله اخیر منطقه سی سخت مبلغ یک میلیارد و 500 میلیون ریال در اختیار دفتر ایشان در شیراز قرار داده شد ازاین‌رو هزار و 150 بسته معیشتی شامل آرد، برنج، ماکارونی، رب گوجه، سویا و مرغ پس از آماده‌سازی توسط طلاب جهادی قرارگاه عمار مدرسه علمیه منصوریه که در عرصه‌های مختلف به‌ویژه ایام کرونا در خدمت مردم بودند میان نیازمندان منطقه سی سخت توزیع شد.   وی عنوان کرد: این مرجع عالی‌قدر در طول ایام کرونایی خدمات و کمک‌های فراوانی را در جای‌جای میهن اسلامی ایران انجام داده‌اند که یکی از آنان کمک به مردم زلزله‌زده منطقه سی سخت بود امیدواریم خداوند وجود معظم له را از جمیع بلیات محفوظ و مصون بدارد تا جامعه اسلامی از محضر ایشان بهره‌مند شوند.   حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین حدائق همچنین جود و سخاوت را یکی از ویژگی‌های خوب خداوند دانست و خاطرنشان کرد: خداوند در قرآن کریم نیز در خصوص سخاوت، مهربانی و کمک به همنوعان تأکید دارد که می فرماید «وَ الَّذِینَ فِی أَمْوالِهِمْ حَقٌّ مَعْلُومٌ لِلسَّائِلِ وَ الْمَحْرُومِ».   وی کمک مومنانه را مورد توجه قرار داد و گفت: امیدواریم شاهد گستردگی حرکت ارزشمندی که در جامعه تحت عنوان کمک های مومنانه و مواسات شکل گرفته باشیم.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مدرسه علمیه منصوریه سی سخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۶۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، حجت الاسلام طهماسبی، دبیر علمی جشنواره علامه حلی در دهمین جشنواره علامه حلی که ویژه طلاب نو قلم برگزار می‌شود، گفت: در این دوره از جشنواره بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ اثر علمی شامل کتاب، مقاله و پایان نامه به گروه‌های علمی ارسال شد که پس از ارزیابی‌ها ۲۳۵ اثر به عنوان آثار برتر معرفی شدند.

وی اضافه کرد: ارتقا توان و رشد پژوهشی طلاب نو قلم و کمک به طلاب جوان برای تمرین پژوهشی و ایجاد رقابت سالم علمی از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور هم در اختتامیه این جشنواره گفت: حوزه انقلابی نباید به چند موضوع محدود باقی بماند بلکه باید پژوهش‌ها به سمت نگاه جامع، اصیل و روش‌مند، با رویکرد تمدنی جدید و سبک زندگی نو و پاسخگوی انفجار‌های معرفتی باشد.

وی اضافه کرد: وضع موجود کافی نیست و حوزه باید پاسخگوی مشکلات تمدنی باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور با بیان اینکه طلبه جوان باید از امام و مبانی انقلاب الهام بگیرد و برای پایه پژوهش‌های خود از این مبانی استفاده کند، گفت: جلوه‌های انقلاب در عالم روشن است و همه این جلوه‌ها باید در پژوهش‌ها گنجانده شود.

وی افزود: نظام اسلامی نیاز به نرم افزار فکری دارد و باید بتوانیم پاسخ قوی و درخوری به مسائل کشور و شبهات و سوالات بدهیم.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور افزود: طلاب جوان باید با تکمیل روش و شیوه علمی خود، در پرتو عقل گرایی با محوریت کتاب و سنت پژوهش‌ها را اجرایی کرد.

وی تاکید کرد: تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است تا بتواند طلاب را آماده ایفای نقش‌های جدید برای تولید دانش و معرفت باشند.

دیگر خبرها

  • المپیاد علمی سراسری طلاب حوزه‌های علمیه پاکستان برگزار شد
  • مراسم عزاداری آخرین مسافر بقیع در مدرسه علمیه خان شیراز
  • حوزه علمیه مدیون امام جعفر صادق (ع) است
  • یادواره شهدای طلاب و روحانی زرین دشت برگزار شد
  • تجلیل از طلاب ممتاز و نمونه استان یزد
  • بازدید طلاب حوزه علمیه یاسوج از زندان مرکزی این شهر
  • تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور
  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • بطحایی، وزیر اسبق آموزش و پرورش: ورود طلاب و روحانیون در مدرسه مسبوق به سابقه بوده است/ درس دینی را با روشی بسیار غلط ارائه می‌دهیم/ ما باید به شدت و سرعت روشمان را تغییر دهیم/ نمی‌شود با یک روش ناقص با مردم لج بازی کرد و به حرف‌های آنان گوش نداد