Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر روابط عمومی کانون رهپویان وصال در گفتگو با فارس اظهار داشت: از ابتدای زلزله سی‌سخت در منطقه حضور یافتیم و اقدامات مختلفی را انجام دادیم.

پاریابی با اشاره به ایجاد موکب در منطقه و پذیرایی از مردم و زلزله‌زدگان، گفت: ارائه خدمات فرهنگی، رفاهی، توزیع سبدهای غذایی و بسته‌های عیدانه از جمله اقدامات انجام شده طی این مدت در سی سخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروز و همزمان با میلاد امام حسن(ع) توزیع هزار پرس غذای گرم، توزیع دو هزار پرس افطاری و برگزاری جشن در روستای سرمور در دستور کار است.

پاریابی اقدام بعدی این موکب را آغاز بازسازی ۱۴ منزل مسکونی در سی سخت به نیت ۱۴ شهید حادثه بمب‌گذاری حسینیه رهپویان وصال عنوان کرد و اظهار داشت: از صبح فردا بازسازی کامل ۱۴ واحد مسکونی ۹۰ متری آغاز می‌شود.

وی با بیان اینکه بخشی از هزینه ساخت از محل وام و کمک بلاعوض به صاحب‌خانه تامین می‌شود، گفت: برای هر واحد حدود ۳۰۰ میلیون تومان نیاز است که بخشی از طریق وام و کمک بلاعوض تامین شده و مابقی را کانون از طریق مشارکت‌های مردمی تامین خواهد کرد. 

گفتنی است زلزله سی‌سخت در تاریخ چهارشنبه ۲۹ بهمن ۹۹ با قدرت ۵/۶ در عمق ۸ کیلومتری زمین رخ داد و با مصدومیت افراد بسیاری همراه بود که خسارات مالی زیادی را به منطقه وارد کرد.

 

انتهای پیام/ ن

منبع: فارس

کلیدواژه: زلزله سی سخت خانه سازی کانون رهپویان وصال توزیع غذای گرم سی سخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۷۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد

قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها که هفته گذشته به تأیید شورای نگهبان رسیده بود، برای اجرا به دولت ابلاغ شد.

این قانون مشتمل بر ۶ فصل تعاریف‌، توسعه نظام مالی و سنجش اعتبار و ضمانت‌، تسهیل تأمین مالی از طریق مؤسسات اعتباری، تسهیل تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، تسهیل تأمین مالی خارجی و صدور بسته‌های سرمایه گذاری بدون نام و تأمین مالی از طریق مشارکت و مولد سازی دارایی است.

بر اساس این قانون به منظور توسعه و ترویج الگوهای تأمین مالی، هم‌افزایی نهاده‌ها و روش‌های تأمین مالی، تقویت نظارت یکپارچه در تأمین مالی، توسعه دامنه وثایق و تضامین و تقویت نظام سنجش اعتبار «شورای ملی تأمین مالی» به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی تشکیل می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون اقتصادی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات به انتخاب مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر دیگر اعضای این شورا هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • آرزوی سه ساله تامین زمین در طرح نهضت ملی مسکن شیراز
  • سیل به خانه‌های اندیمشک آسیب زد
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • حجاج استان سمنان برای نیازمندان خانه می‌سازند
  • تسهیلات لازم برای جبران خسارت مردم امامزاده ابراهیم(ع) شفت تامین می‌شود
  • بازسازی خانه‌های ویران شده در غزه ممکن است ۸۰ سال طول بکشد
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • تجلیل از معلمان روستای احمد آباد سفلی در تکاب
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی درآذربایجان غربی
  • زلزله ۴.۷ ریشتری فاریاب کرمان را لرزاند